Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Produse din geam si cu geam

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tamplarie pvc Ramplast 5 camere Echoterm plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tamplarie pvc 5 camere
Out Of stock
Descriere
Profile pvc Ramplast EcoThermPlus - 5 camere

Seria de profile EcoTherm se caracterizeaza prin structura pentacamerala a profilelor principale cu combinatia rama-cercevea decalata la exterior. Este o serie de profile special proiectata pentru conditiile climaterice din Romania, care satisface toate cerintele de estetica, izolare termica si fonica cerute astazi in constructii.

Design simplu si elegant

Designul este placut si modern cu muchii rotunjite si dimensiuni compacte (60 mm latime). Faltul este inclinat la 5 in rama si cercevea pentru o scurgere mai buna a apei. Sistemul de calare si fixare a geamului este optimizat avand etansare cu 2 randuri de garnituri la exterior si interior.

Izolare termica si protectie fonica de clasa A                

Grosimea peretilor exteriori este de 3 mm conform standardelor europene EN 12608 clasa A, oferind un confort termic si fonic superior multor profile de aceeasi clasa si din clasele inferioare.

Procesul de fabricatie pentru acest sistem de profile se bazeaza pe o reteta ecologica fara Pb cu stabilizatori pe baza de Ca-Zn. Asfel, profilele sunt ecologice, au o durabilitate ridicata in orice mediu ambiental (industrial, marin, alpin, urban) si sunt 100% reciclabile.

Un alt mare avantaj al retetei pe baza de Ca-Zn este acela ca profilul este protejat de razele ultraviolete, nemodificandu-si culoarea datorita expunerii la soare.

Caracteristici principale:

Profile cu 5 camere de izolare
Sistem de profile de clasa A
Latime 60 mm
Etansare cu 2 randuri de garnituri
Transfer termic 1.5W/m2K
Grosime pereti exterior de 3 mm
Izolare fonica 42 dB
Design soft-line.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura