Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Produse din geam si cu geam

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tamplarie pvc Veka Effectline

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tamplarie pvc profile VEKA
Out Of stock
Descriere
Veka Effectline
este Das Qualitätsprofil !

Firma GIP RO AMBIENT BUCURESTI este partener VEKA si realizeaza si tamplarie cu profile VEKA.

Brandul VEKA se bucura de recunoastere internationala atat pentru calitatea profilelor sale, exclusiv clasa A, cat si pentru valoarea adaugata a serviciilor sale, unitare peste tot in lume.

Prin VEKA, ferestrele capata noi dimensiuni: devenim proprii designeri cand vine vorba de forme si culori, ne permitem sa luam decizii cu privire la personalitatea spatiului pe care il decoram si ne modelam propriul stil de viata.

Ferestrele VEKA se pot adapta usor oricarui stil arhitectural, de la traditional la modern, de la rustic la elegant, de la stilat la practice.

EFFECTLINE este un sistem necoplanar avand adancimea profilului de 70 mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul EFFECTLINE are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite.

Cu sistemul EFFECTLINE se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara.

Din punct de vedere static, se pot realiza in conditii de garantie ferestre oscilobatante albe intr-un singur canat cu dimensiunile de Lmax = 1,2 ml si Hmax = 1,5 ml.

Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL “Clasa A” si corespunde normativului european SR EN 12608 -. Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura stabilitate ferestrei si o functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 24 mm la 42 mm (in functie de bagheta utilizata), atat pentru ramele fixe cat si pentru cele mobile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura