Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Produse din geam si cu geam

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tamplarie pvc Veka Swingline

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tamplarie pvc profile VEKA
Out Of stock
Descriere
Swingline este un sistem disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta semicoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare.

Sistemul SWINGLINE are un design atractiv, avand muchiile rotunjite la o raza de 15mm.

Cu sistemul SWINGLINE se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara, inclusiv culisante in plan paralel.

Sistemul SWINGLINE este intercompatibil cu sistemul SOFTLINE 70AD, in toc, cercevea, montant si bagheta. Astfel, sunt disponibile toate profilele auxiliare in sistem complet.

Din punct de vedere static, se pot realiza in conditii de garantie ferestre oscilobatante intr-un singur canat cu o suprafata maxima de 2,25 m2 (cercevea: Lmax = 1,4 ml; Hmax = 2,5 ml) pentru ferestrele albe si cu o suprafata maxima de 2 m2 (cercevea: Lmax = 1,3 ml si Hmax = 2,5ml) pentru ferestrele color.

Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL 'Clasa A' si corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 42 mm (in functie de bagheta utilizata), atat pentru ramele fixe cat si pentru cele mobile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura