Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Produse din geam si cu geam

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vitraj pliabil / perete mobil pentru terase

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Geam balcon pliabil perete mobil
Out Of stock
Descriere
Peretii mobili reprezinta o solutie simpla, eleganta si eficienta a exploatarii spatiilor ample cum sunt: sali de conferinte, terase, gradini de iarna, sali de sport, spatii comerciale, birouri, hoteluri, restaurante, magazine etc. si ofera posibilitatea desfasurarii simultane a mai multor activitati independente in spatiul unde sunt montati.

Acesti pereti se pot plia sau parca oriunde pentru a optine un spatiu deschis in totalitate.

Vizibilitatea catre exterior este maxima cat timp sunt inchise si toatala cand sunt deschise.

Curatirea sticlei se face cu usurinta atat pe interior cat si pe exterior, fiecare panou fiind independent unul fata de celalalt.

Se pot compartimenta spatii oricat de mari.

Manipularea este simpla, rapida si silentioasa.
Pentru formarea peretelui, panourile sunt impinse cu lejeritate pe pozitia de inchidere, iar deschiderea se realizeaza cu aceeasi usurinta, sistemul garantand securitatea maxima a panourilor.

Pot exista usi incluse sau pot fi doar foi simple glisante.

Garniturile folosite la imbinari prezinta protectie antibacteriana, impiedica intrarea prafului, vantului, zapezii si ploii, mirosurilor neplacute dar si protectie fonica.

Profilele din aluminiu au grad ridicat de durabilitate: nu se deformeaza in timp din cauza temperaturilor scazute sau ridicate iar gratie faptului ca sunt vopsite in camp electrostatic ele nu isi schimba culoarea in timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura