Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Produse din geam si cu geam

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Geam termopan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Geam termopan
Out Of stock
Descriere
Geamul termoizolant este un ansamblu format din doua sau mai multe foi de sticla, intre care exista un mediu gazos, aer sau in unele cazuri argon, etansate perfect. Principiul este foarte simplu: doua foi de sticla separate de un cadru din bagheta-distantier de aluminiu, etanseizate, formand o unitate monobloc ce reduce transmisia termica si fonica. Grosimea foilor de sticla este variabila, ca si distanta dintre ele, eficacitatea produsului crescand direct proportional cu acestea.

Calitatile unui geam termopan sunt : protectia termica, protectia fonica, siguranta antiefractie, estetica .

* Protectia termica
Cheltuielile pentru incalzirea locuintei scad considerabil prin montarea geamurilor potrivite si aceasta datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale geamului termopan.

* Protectia fonica
Nu se poate trece usor cu vederea ca in ultimii ani nivelul zgomotului a crescut mult datorita in principal intensificarii traficului rutier si al celui aerian. Prin solutia constructiva adoptata si prin tipul de geam utilizat , gemul termopan realizat de GIP imbunatatete protectia fonica si mareste calitatea vietii.

* Siguranta antiefractie
Montarea geamurilor antiefractie si folosirea mecanismelor de inchidere speciale (AHS) conduc la o siguranta sporita.



GIP produce geam termopan din diferite tipuri de geamuri :

- geam LowE - reduce pierderile de caldura prin ferestre in timpul sezonului rece, imbunatatind capacitatea de izolatie termica a geamului termoizolant.

- geam reflexiv - se utilizeaza in special in scopul reducerii cantitatii de caldura provenita din radiatia solara, asigurand in acelasi timp un nivel ridicat de transmisie luminoasa si intimitate pe timpul zilei.

- geam Control Solar - imbina avantajele unei sticle LowE cu cele ale unei sticle reflexive: vara ofera o protectie solara ridicata reducand efectul de sera in interiorul locuintei, in timp ce iarna isi pastreaza calitatile de izolatie termica, diminuand pierderile de caldura catre exterior. In plus, aceasta sticla are proprietati de transmisie luminoasa ridicate comparativ cu toate tipurile de sticla reflexiva.

- geam duplex de siguranta sau antiefractie - este format din doua foi de sticla lipite printr-un strat de rasina transparenta. Avantajele acestui tip de geam este: cresterea gradului de siguranta contra efractiei, izolatie fonica performanata, reducerea riscului de accidente (nu permite desprinderea de cioburi in cazul spargerii).

- geam colorat in masa - are atat functie de protectie solara cat si de pastrare a intimitatii. Ea absoarbe energia soarelui, o parte din aceasta fiind radiata spre interior si o parte spre exteriorul locuintei.

- geam ornament - are ca rol principal pastrarea intimitatii. Are un factor bun de transmisie luminoasa si permite o iluminare mai buna a incaperii decat in cazul utilizarii sticlei colorate in masa sau a celei reflexive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura